Despre noi

5 ani de experiență în formarea profesională medicală PRIN SIMULARE MEDICALĂ

Începând cu anul 2014, Centrul de Simulare Medicală LifeSIM este acreditat anual ca furnizor de formare profesională în domeniul medical, respectiv furnizor de puncte de educație medicală continuă, de către:

  • Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR)
  • Începând cu anul 2017, Centrul de Simulare Medicală “LifeSIM” este înregistrat în Societatea Europeană de Simulare Aplicată în Medicină (SESAM)

MISIUNEA

NOASTRĂ

MISIUNEA NOASTRĂ

Dorim să fim parteneri în dezvoltarea și implementarea programelor de formare a medicilor rezidenți și specialiști, a asistenților medicali, moașelor, studenților la medicină, precum și a personalului medical auxiliar.

VIZIUNEA

NOASTRĂ

VIZIUNEA NOASTRĂ

Să fim partener de succes în dezvoltarea și implementarea programelor de formare a personalului medical în beneficiul îmbunătațirii actului medical și a siguranței pacientului, prin intermediul simulării medicale.

VALORILE

NOASTRE

VIZIUNEA NOASTRĂ

Initiativă | Calitate | Profesionalism | Munca în echipă | Colaborare cu instituțiile din domeniul medical pentru creșterea calității actului medical

Prezentarea Centrului de Simulare Medicală LifeSIM

TESTIMONIALE

PARTICIPANȚII NOȘTRI NE POVESTESC EXPERIENȚA LOR

maria mic

Sunt unul dintre mulții participanți care au fost plăcut surprinși de workshop-urilor oferite de LifeSIM și pe care le-am recomandat încontinuu tuturor prietenilor. Auzisem că este una dintre cele mai frumoase experiențe din anii de facultate și spre surprinderea mea, așa a și fost.

Maria
Student
roxana mic

Pot spune ca am fost surprins placută de modul de organizare, iar workshop-ul în sine, mi-a făcut o percepție în legătură cu anii ce vor urma, în special anii clinici, avand ce invăța de la fiecare dintre activitățile hands-on.

Roxana.
Student
Nicoleta mic

LifeSIM pentru mine a fost o experienta care m-a ajutat sa pun în practica multe din cunostintele acumulate in facultate. Simularea medicala este foarte importanta, iar LifeSIM face acest lucru la un nivel foarte ridicat si calitativ.

Nicoleta
Student
ariana mic

La LifeSim am avut ocazia sa pun in practica tehnicile despre care ni s-a vorbit la facultate. Voluntarii au adaugat o mica parte teoretica la fiecare stație pentru a ne reaminti anumite noțiuni de baza.

Ariana
Student
malina mic

Nu m-am gândit niciodată că voi aplica BLS într-o gară din Londra, la 2 luni după ce am participat la workshop. Dar presupun ca despre asta este medicina: to be ready for the unexpected.

Mălina
Student
roxana_2 mic

Echipa LifeSIM mi-a oferit posibilitatea sa invat lucruri cu adevarat utile intr-un mediu placut, oamenii au fost foarte faini si ne-au incurajat sa fim cat mai deschisi cu ei pentru a profita de experienta la maxim si de a intelege cat mai bine procedurile.

Roxana
Student
ioana mic

LifeSim chiar a fost un mod minunat de a pune în practică teoria învățată de la voluntari cu ajutorul simulatoarelor. Multi dintre noi eram anul 1 si nu știam mare lucru despre procedurile prezentate, însă am retinut foarte multe lucruri interesante la sfarsitul zilei si am avut ocazia sa cunosc oameni faini și implicați

Ioana
Student
alex mic

LifeSIM a fost o experienta super, la fel de educationala precum si interesanta. Am ajuns la centru fara a sti nimic despre procedurile ce urmau sa fie prezentate, iar la final pot spune ca, cu ajutorul simulatoarelor si al voluntarilor, am inteles cum se realizeaza acestea si ceea ce implica

Alex
Student