Termeni și Condiții de utilizare a modulului „Plată online cu cardul”

Prin intermediul modulului „Plată online cu cardul” puteți plăti ratele de credit utilizând un card bancar (de debit sau de credit) emis sub sigla Visa sau MasterCard.

Plata ratelor de credit cu cardul se realizează prin intermediul soluției de plată online oferit de

EuroPayment Services S.R.L. (EuPlătesc).

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele Centrului pentru Resurse Umane “For Life”. („CEDRU ForLIFE”) sau pe serverele EuPlatesc. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri emise sub sigle Visa sau MasterCard, datele legate de cardul titularului acestuia, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul titularului acestuia a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea titularului de card în acest sistem prin introducerea unui cod/parolă secretă cunoscută numai de titularul cardului, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

CEDRU For Life nu prelucrează datele datele cu caracter personal completate de dvs. pe platforma de plată online oferită de EuPlătesc.

Citește și Termeni și Condiții de utilizare a siteului https://www.lifesim.ro .

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât LEI, tranzacțiile se efectuează în LEI, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului.

 „CEDRU ForLIFE” nu percepe niciun comision pentru plata online cu cardul.

Pentru a realiza cu succes o plată, trebuie să completați următoarele rubrici obligatorii:

  • ….
  • SUMA PLĂTITĂ”. Aici trebuie să introduceți suma în lei pe care doriți să o plătiți.
  • ADRESA DE E-MAIL”. Aici trebuie să vă introduceți adresa de e-mail, validă. Pe adresa de e-mail introdusă se transmite confirmarea plății efectuate.

ÎNAINTE DE VALIDAREA PLĂȚII, VERIFICĂ CU ATENȚIE TOATE INFORMAȚIILE INTRODUSE. ODATĂ VALIDATĂ PLATA, ACEASTA NU MAI POATE FI ANULATĂ.

Pentru a efectua plata, veți accesa lifesim.ro. Veți fi direcționat automat pe platforma securizată de plăți a EuPlătesc. Platforma securizată de plăți a EuPlătesc va putea fi utilizată în măsura în care sunteți de acord cu termenii și condițiile EuPlătesc disponibili pe platforma securizatî de plăți EuPlătesc.