Testimoniale

 • Alexandra Popescu:
  Inca din prima clipa cand am pasit in sediul LifeSim, atunci ca participant, am stiut ca am de a face cu un proiect desavarsit si o echipa minunata. Ulterior ca voluntar mi s-a confirmat acest lucru de nenumarate ori – oameni frumosi, isteti, dornici sa te invete „trucurile” medicale necesare unei cariere de succes! Nimeni nu e perfect dar o echipa poate fi! Recomand cu multa caldura!

 • Claudia Lipan:
  Uimitoare, neasteptat de frumoasa, plina de profesionalism, prietenie si caldura sufleteasca din partea intregii echipe…asa as putea eu sa descriu experienta de voluntariat in cadrul echipei „For Life”, experienta pe care cu siguranta nu o voi uita for life.
  Voluntariatul aici m-a ajutat sa ma dezvolt atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, de la public speaking de care eram ingrozita la inceput, la manevre medicale invatate dupa ce au fost predate si explicate cu precizie.
  In toata aceasta perioada, am simtit pentru prima data ca fac parte dintr-un colectiv bine inchegat, o privire era suficienta pentru a imi da seama, in situatii neprevazute, daca si de ce au nevoie colegii mei.
  Suntem si vom fi mai mult decat o echipa, suntem o familie.
  De-abia astept sa ma intorc, mi-e dor deja de atmosfera de la Centru, promit sa organizez primul workshop in limba italiana.
  Multumesc, For Life, for life!

 • Martoiu Maria Melania:
  Pentru mine perioada in care am fost voluntar activ in cadrul centrului de simulare medicala LifeSim a fost una extrem de frumoasa, palpitanta, educativa si nu in ultimul rand extrem de relaxanta. Imi amintesc si acum bucuria si dorinta extrem de mare cu care veneam de fiecare data la workshopurile organizate si la multele traininguri realizate pentru noi voluntari. Aici pot spune ca am gasit o a doua familie, noi prieteni, noi colegi, o echipa de voluntari si de coordonatori foarte bine pregatita si organizata.
  Pot spune ca alaturi de toti acesti oameni minunati m-am dezvoltat ca om, am reusit sa cresc si am reusit sa dobandesc o serie de cunostiinte noi extrem de utile. Mi a facut o deosebita placere sa fac parte din acest colectiv si sper ca aceasta colaborare sa nu se finalizeze aici. Insa adesea pregatirea nostra ca viitori medici devine primordiala, fiind nevoiti sa ne axam mai mult pe parcurgerea acestui „drum” inceput acum 6 ani de zile. Asadar toata aceasta perioada o voi considera drept o pauza, revenind ulterior cu forte proaspete si cu multa dorinta de munca.
  Va multumesc pentru absolut toate clipele frumoase petrecute impreuna!

 • Anca Balinisteanu:
  ForWhat? ForLife!!! ForWhat? ForLife!!! Cum as putea sa ma limitez la cateva randuri cand vine vorba despre EI? Despre echipa aceasta minunata si despre marea sansa pe care am avut-o sa ma alatur unor oameni extraordinari, in efortul lor de a da contur practicii in lumea medicala romaneasca. Si nu, nu e vorba despre orice practica in lumea atat de teoretizata a medicinii romanesti, e vorba de implicare, entuziasm, daruire in a organiza, a desfasura atat de multe evenimente menite sa ajute, sa sustina dezvoltarea personala, sa cultive munca de echipa , dar si capacitati poate inca nedescoperite la nivel individual, atat in ceea ce priveste voluntarii cat si oaspetii care ne-au trecut pragul, de la studenti pana la personal medical, cadre didactice. Centrul de Simulare LifeSim este cu adevarat o ,,practica practica”, sansa de a lucra pe simulatoare atat de complexe si de realist concepute, care ofera atatea oportunitati de a exersa manevre si de a capata deprinderi medicale este nemaipomenita! Orice vizita in centru te uimeste cu ceva si nu de putine ori, m-am surprins exclamand OAU! Este o lume minunata cea pe care am intalnit-o in familia ForLife. Bucuria de a fi acolo, de a ajuta, de la lucrurile cele mai marunte si aparent simple pana la sarcinile cele mai complexe, toate acestea m-au invatat cate ceva si mi-au aratat ca voluntariatul inseamna pe langa responsabilitate, seriozitate, disponibilitate si implicare, iubire de oameni, acceptare, toleranta, rabdare, aspecte uniform intalnite in aceasta echipa. Nu e doar un voluntariat intr-un centru incredibil de dotat pentru practica medicala, nu este doar o oportunitate imensa de a invata atatea lucruri practice, tehnice, de organizare si management al resurselor, este sansa de a fi parte dintr-o elita atat de dornica sa formeze la randul ei oamenii viitorului, oameni pregatiti si capabili sa ii ajute pe ceilalti. Le multumesc lor si jos palaria in fata unor asemenea caractere, in fata prietenilor si colegilor dragi care nu isi daruiesc numai timpul lor si resursele intelectuale, dar si o parte din sufletul lor!

 • Chaner Ali:
  Pentru mine perioada in care am fost voluntar activ in cadrul centrului de simulare medicala LifeSim a fost una extrem de frumoasa, palpitanta, educativa si nu in ultimul rand extrem de A fi voluntar la CEDRU inseamna cu adevarat a face parte dintr-o familie. Aici am invatat ce inseamna de fapt lucrul in echipa. Am invatat ca indiferent de situatii, fie neasteptate, fie bine planificate, conjunctura este mereu favorabila cu oamenii potriviti, cu echipa. Am invatat sa apreciez toate oportunitatile pe care le-am avut si sa folosesc ce am primit pentru a da mai departe. Am invatat sa imi extind orizontul si sa indraznesc sa vreau mai mult. Mai ales, am invatat cum se fac lucrurile ‘cum trebuie’. Am invatat sa am curaj si sa inteleg. Am crescut. Atat profesional cat si personal.
  Experienta mea in echipa ForLife mi-a modelat personalitatea si mi-a deschis viitorul. Stiu ca toate viitoarele colaborari vor fi la standarde din ce in ce mai inalte pe masura ce familia se va mari cu toate calitatile membrilor sai! Pentru mine ForLife va fi intotdeauna ceva mai mult decat pot exprima in cuvinte. Va multumesc pentru tot ce faceti si pentru tot ce sunteti!

 • Stela Stefania Toma:
  Ce a insemnat pentru mine sa fiu voluntar la centrul de simulare? A insemnat sa fac parte dintr-o familie mare, frumoasa, de la care am invatat atat medicina cat si despre prietenie. Cand am facut primul tur al Centrului, m-am bucurat, ca un copil in dimineata de Craciun, de simulatoare ,pe masura ce le descopeream. La sfarsitul unui an de voluntariat, realizez ca am invatat multe, ca am capatat niste prieteni si singurul regret este ca nu am avut mai mult timp.

 • „Foarte fain! Super implicati oamenii de aici!”

 • „Foarte profesionist si bine organizat. Voluntarii sunt foarte draguti.”

 • „Super frumos! Am invatat destul de multe lucruri saptamana aceasta intr-un mod foarte, foarte placut.”

 • „Super educativ.:) Voluntarii sunt foarte draguti, atenti si implicati. Faceti o treaba extraordinara.”

 • „Un centru multifunctional foarte bine dotat si cu o imensa aplicabilitate practica.”

 • „O echipa de voluntari minunata si foarte bine pregatita.”

 • „Profesori foarte buni si rabdatori! Ne-am distrat invatand. 🙂 Va multumim!”

 • „Good work! Trainerii sunt bine pregatiti si workshopul este bine structurat.”

 • „Este foarte placut sa lucrezi in asemnea atmosfera. Echipa este binevoitoare si imi doresc sa continui in acest proiect. Multumesc!”

 • „Organizare foarte buna; echipa de oameni super ok, saritori si binevoitori; dispozitie buna din partea vostra care se transmite; indicatii precise. Chiar mi-a placut!”

 • „Din pasi micuti se poate schimba lumea. Chiar cred in schimbare si cred ca acest centru este un mic inceput al acestei schimbari!”

 • „Foarte utila acesta simulare deoarece putem exersa manevre invazive pe care in calitate de studenti nu le putem exersa.”

 • „Foarte multumita de colectiv, fiind foarte amabil si dornic de a ne invata lucruri noi”

 • „Super tare centrul! Personalul foarte dragur, implicati in tot ce fac. Sunt foarte impresionata de modul in care transmit numai ganduri bune, optimism si pozitivism in ceea ce priveste profesia de medic.”

 • „Foarte utila practica de simulare pentru viitorul medical: manetre practicabile in viata de zi cu zi, foarte folositoare.”

 • „Consider ca activitatile desfasurate astazi m-au ajutat sa imi imbunatatesc cunostintele ginecologice si sa exersez anumite manevre. Gasesc foarte folositoare utilizarea manachinelor in instruirea studentilor.”

 • „Suturi noi si frumos explicate si timp alocat laparoscopiei suficient. A fost interactiv.”