Proceduri Minim Invazive - Săptămânile de Simulare Medicală LifeSIM

🌟 SĂPTĂMÂNA DE SIMULARE ÎN INVESTIGAȚII MINIM INVAZIVE 🌟

🔍 Ai curiozitatea să descoperi secretele tehnologiilor minim invazive în medicină? Ești gata să explorezi tehnicile de laparoscopie, bronhoscopie, otoscopie, oftalmologie și dermatologie? LifeSim îți deschide porțile către o săptămână plină de descoperiri și învățare practică!

📅 Când? 29 iulie – 4 august

🧭 Unde? Centrul de Simulare Medicală LifeSim, strada Odobești nr. 1, București.

👩‍⚕👨‍⚕ Cui i se adresează? Tuturor studenților de la Facultatea de Medicină, indiferent de anul de studiu sau de centrul universitar (în limita locurilor disponibile).

🐣 Early Bird – Profită acum de oferta Early Bird pentru a te bucura de o reducere specială și a-ți asigura locul în această experiență unică.

🩺 Ce vei învăța?
– Tehnici de laparoscopie pentru proceduri chirurgicale minim invazive
– Bronhoscopie și managementul căilor respiratorii
– Otoscopie și abordări în ORL
– Fundamentele oftalmologiei și tehnici de examinare
– Abordări dermatologice și tehnici de biopsie
🔝 Fii printre primii care vor explora aceste domenii fascinante, interacționând cu profesioniști de top și dobândind abilități practice folosind echipamentele de ultimă generație din centrul nostru!

📢 Rezervă-ți locul Early Bird acum și pregătește-te să fii transpus în lumea captivantă a investigațiilor minim invazive!

💵 Preț EARLY BIRD: 350 RON – în momentul completării formularului, vei fi contactat de coordonatorul workshopului pentru a primi mai multe detalii.

💡 Te așteptăm să te alături nouă în această aventură de învățare și descoperire, unde fiecare zi este o oportunitate de a excela în cariera ta medicală! 🙋‍♀🙋‍♂Pentru mai multe detalii sau nelămuriri nu ezita să contactezi coordonatorii Săptămânii de Simulare în INVESTIGAȚII MINIM INVAZIVE :

👤 Elena Stefan
Email: sestefan21@gmail.com📧
Telefon: ‪+40 722 968 154‬📞

👤 Anton Remus
Email:  Remus-valentin.anton2023@stud.umfcd.ro📧
Telefon:  +40 771 698 034