Dragi colegi,

În data de 22 Ianuarie 2022, Centrul de Simulare Medicală LifeSIM organizează prima ediție a workshopului de IRM cerebral – Principii de bază și cazuri clinice.

🧑‍⚕️👩⚕️ Workshop-ul este destinat studenților care sunt pasionați atât de lumea imagisticii, cât și de universul fascinant al neurologiei și își doresc să afle cum se utilizează IRM-ul cerebral în această specialitate. Lectorii noștrii vor aborda cursul într-o manieră interdisciplinară, din perspectiva unui radiolog si a unui neurolog.

✏ Acest workshop este format atât dintr-o parte teoretică, în care se vor prezenta utilitatea și cheia interpretării corecte a IRM-ului cranio-cerebral în cadrul diverselor patologii din sfera neurologică, elemente introductive în fizica rezonanței magnetice, cât si o parte practică, cu o selecție de cazuri atent alese, pe baza cărora se vor discuta metodele de diagnostic si atitudinile terapeutice.

💻 Pentru a facilita însușirea acestor informații, participanții vor avea șansa de a utiliza un simulator avansat de anatomie și imagistică medicală pentru a analiza diverse secțiuni de la nivel cranio-cerebral. Workshop-ul își propune să fie unul interactiv, în care participanții vor avea șansa să rezolve singuri cazuri.

📩Înscrierile au loc până la data de 14.01.2022, ora 22:00, completând formularul de mai jos.

Preț: 150 de lei

📍 Locație: Centrul de Simulare Medicală LifeSIM, Strada Odobești, nr.1, Sector 3, București.

✔️Confirmarea participării la workshop se realizează după finalizarea perioadei de înscriere.

📞 Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați coordonatorul workshop-ului:
– Beldiman Diana-
diana.jalba97@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!
Echipa LifeSIM