Dragi colegi,
🗓 În data de 23.01.2022, Centrul de Simulare Medicală LifeSIM organizează un nou workshop de imagistică medicală.

💿 Ne propunem ca participanții să se familiarizeze cu noțiuni ale examenului CT de torace, abdomen și pelvis, acesta fiind o investigație medicală esențială indiferent de specialitatea pe care urmează să o alegeți, clinică, paraclinică sau chirurgicală.👩🏾‍⚕️

📚 Participanții vor înțelege noțiunile de bază de anatomie secțională și cum să abordeze o examinare complexă într-o manieră sistematică și logică pe baza unor exemple de patologii des întâlnite în practica medicală, îmbinând atât noțiuni practice, cât și teoretice.

🖥️ Pentru a facilita însușirea acestor informații, participanții vor avea șansa de a utiliza un simulator avansat de anatomie și imagistică medicală pentru a analiza secțiuni din diverse organe aparținand toracelui, abdomenului, respectiv pelvisului, alături de imagini de tomografie computerizată.

🙋🏼‍♂️🙋🏽‍♀️Atmosfera colegială, relaxantă și numărul mic de cursanți permite ca fiecare participant să aibă ocazia să aprofundeze noțiunile și să adreseze lectorului orice întrebare.

Adresabilitate: Anii III – VI 👩🏻‍⚕️👨🏼‍⚕️

📍Locație: Centrul de Simulare Medicală LifeSIM, Strada Odobești, nr.1, Sector 3, București. 

Activitățile hands-on se vor desfășura fizic, respectând măsurile de protecție și distanțare. 🦠

Conform restricțiilor în vigoare, participanții trebuie să prezinte CERTIFICATUL VERDE pentru a putea participa la acest workshop❗

Vă puteți înscrie până vineri, 14.01.2022 ora 22:00, completând formularul de mai jos.

Preț: 150 de lei

Confirmarea participării la workshop se realizează după finalizarea perioadei de înscriere. 📩

Pentru informații suplimentare puteți contacta coordonatorii workshopului:
Kramer Cătălina: catalinaakramer@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!
Echipa LifeSIM