Whats-App-Image-2022-11-30-at-19-33-24

Dragi colegi, 

În data de 11.12.2022, Centrul de Simulare Medicală LifeSIM organizează o nouă ediție a workshopului de imagistică cerebrală – Principii de bază: CT, IRM și cazuri clinice. 

🧑‍⚕️👩⚕️ Workshop-ul este destinat studenților care sunt pasionați atât de lumea imagisticii, cât și de universul fascinant al neurologiei și își doresc să afle cum se utilizează CT-ul și IRM-ul cerebral în această specialitate. Lectorii noștrii vor aborda cursul într-o manieră interdisciplinară, din perspectiva unui radiolog si a unui neurolog. 

✏ Acest workshop este format atât dintr-o parte teoretică, în care se vor prezenta utilitatea și cheia interpretării corecte a CT-ului și IRM-ului cranio-cerebral în cadrul diverselor patologii din sfera neurologică, elemente introductive în fizica rezonanței magnetice și tomografiei computerizate, cât si o parte practică, cu o selecție de cazuri atent alese, pe baza cărora se vor discuta metodele de diagnostic si atitudinile terapeutice. 

Workshop-ul își propune să fie unul interactiv, în care participanții vor avea șansa să rezolve singuri și în echipă cazuri.

📩Înscrierile au loc până la data de 06.12.2022, ora 22:00, completând formularul de mai jos.

Preț: 140 RON

📍 Locație: Centrul de Simulare Medicală LifeSIM, Strada Odobești, nr.1, Sector 3, București. 

✔️Confirmarea participării la workshop se realizează după finalizarea perioadei de înscriere. 

📞 Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați coordonatorul workshop-ului:
Mateescu Maia Teodora
mateescu_teodora@yahoo.com
0720 986 373

Vă așteptăm cu drag!
Echipa LifeSIM