15.01.2017 - Workshop de laparoscopie si endoscopie digestiva

Workshop de laparoscopie si endoscopie digestiva

Coordonator proiect: Maria Bancila

Nr.Participanti: 10

Adresabilitate: Anii III-VI

Atelier dedicat celor pasionați de lumea chirurgiei, ce are ca scop instruirea de calitate a studenților în vederea deprinderii noțiunilor de bază de laparoscopie. Partea chirurgicală este completată de noțiuni de endoscopie digestivă superioară sau inferioară, ce vor fi aplicate ca de obicei practic, acesta fiind un wokshop 100% hands-on.
Atmosfera colegială, relaxantă și numărul mic de cursanți acceptați per ediție permite ca fiecare participant să aibă ocazia să efectueze o endoscopie superioară sau inferioară pe simulatorul de înaltă fidelitate EndoSim și să manevreze instrumente reale de laparoscopie pentru familiarizarea cu imaginea, îmbunătățirea coordonării celor două mâini și efectuarea unui nod intracorporeal și/sau o sutură.
Fiind un workshop cu un grad relativ crescut de dificultate, ne adresăm studenților care cunosc tehnicile de efectuare a nodurilor și suturilor principale.

Perioada de inscriere: 01.11.2016-08.01.2017

Perioada de achitare a taxei: 08.01-11.01.2017

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!