12.11.2016 - Workshop de Auscultatie Cadiorespiratorie

Workshop de Auscultatie Cadiorespiratorie

Coordonator proiect: Elena Stanciu

Nr.Participanti: 24

Adresabilitate: Anii III-VI

Va invitam sa dobanditi sau sa va perfectionati notiunile de baza din punct de vedere auscultator a celor mai des intalnite patologii cardiace, intr-o maniera practica si interactiva. Utilizand simulatorul de auscultatie cardiorespiratorie Harvey, fiecare cursant va invata sa ausculte un set de patologii cardiac. Simulatorul Harvey genereaza peste 30 de patologii cardiorespiratorii si modifica parametrii precum tensiune arteriala, respiratie, puls si focare de iradiere in functie de cazul auscultat. Workshop-ul este interactiv si se desfasoara intr-o atmosfera colegiala.

Perioada de inscriere: 01.11-06.11

Perioada de achitare a taxei: 06.11-09.11

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!