6.08.2018-17.08.2018 - Summer Medical Marathon

Summer Medical Marathon

Coordonator proiect: Madalina Pitrop, Gabriel Veltan

Adresabilitate: Orice student medicinist din Romania

Simularea medicala este un domeniu din ce in ce mai popular si apreciat avand rezultate remarcabile asupra instruirii personalului medical…Pana acum seamana cu o introducere desprinsa din cartile de statistica ale universitatilor americane, nu?
Este adevarat ca acest tip de educatie nu este la fel de accesibil in tara noastra precum in occident, insa venim cu vesti bune pentru studentii medicinisti din toata tara:
In aceasta vara Centrul de simulare medicala LifeSim lanseaza o oportunitate unica celor care isi doresc sa inteleaga sis a realizeze multiple manevre, tehnici si procedure medicale.
Summer Medical Marathon cuprinde 10 zile de workshop-uri de cea mai inalta calitate alaturi de lectori devotati si simulatoare medicale de ultima generatie.
Daca doresti sa iti imbunatatesti abilitatile in a realiza ecografii folosind un ecograf real, auscultatie cardiaca, management-ul unei nasteri, endoscopii superioare si inferioare, intubari de toate tipurile, interpretari de EKG, punctii arteriale,osoase, otoscopie, bronhoscopie, tehnici laparoscopice de baza si multe alte proceduri din cele mai cautate specialitati medicale Summer Medical Marathon este un eveniment de care ai nevoie.

Perioada de inscriere: 01.07-20.07

Pret: 1400 ron (nu include cazare si poate fi platit in 2 transe)

Program:
LUNI – 6.08 ziua 1 –  Basic Life Support
MARTI – 7.08 ziua 2 – Tehnci clince de baza
MIERCURI – 8.08 – ziua 3 – Electrocariograma
JOI – 9.08 – ziua 4 – Auscultatie si ecocardiografie
VINERI – 10.08 – ziua 5 –  Bronhoscopie si otoscopie
SAMBATA – 11.08 – ziua 6 – PAUZA
DUMINICA – 12.08 – ziua 7 – Advanced Life Support
LUNI – 13.08- ziua 8 – Ecografie abdominala si endoscopie
MARTI – 14.08 – ziua 9 – Teorie nasteri si scenarii de nastere
MIERCURI – 15.08 – ziua 10 – Teorie si management neonatologie
JOI – 16.08 – ziua 11 – PAUZA
VINERI 17.08 – ziua 12 – Laparoscopie si Fesitivitate de final

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!

Inscriere