31.03-01.04.2018 - Workshop de Imagistică Cardiacă (TTE + Coronarografie)

Workshop de Imagistică Cardiacă (TTE + Coronarografie)

Coordonator proiect: Teodor Blidaru

Nr.Participanti: 16

Adresabilitate: Anii III-VI

„Imagistică Cardiacă (coronarografie si ecocardiografie toracica)” este un workshop ce isi propune imbinarea imagisticii cardiologice din toate punctele de vedere. Se vor studia patologii ale caror metode de diagnostic si tratament imbina ecocardiografia si cardiologia interventionala. Fiecare cursant va invata ferestrele optime de evaluare a diverselor patologii cardiace urmate de completarea diagnosticului si eventualului tratament prin cardiologie interventionala. Ambele teme propuse in acest workshop se vor realiza cu ajutorul a 2 doua simulatoare cu realitate virtuala si tehnologia haptica permitand participantului sa inteleaga rapid elemente legate de anatomie, diagnostic si tratament.

Perioada de inscriere: 13.02-25.03

Perioada de achitare a taxei: 26.03-28.03

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!