30.03.2019 - Utilizarea endoscopiei digestive în diagnosticul unor afecțiuni gastroenterologice

Utilizarea endoscopiei digestive în diagnosticul unor afecțiuni gastroenterologice

Coordonator proiect: Elena Dobrica

Nr.Participanti: 12

Adresabilitate: Anii III-VI

Acest workshop are ca scop instruirea studenților în vederea deprinderii noțiunilor de bază despre endoscopia digestivă superioară și inferioară, precum și despre utilitatea acesteia în diagnosticul unor patologii gastroenterologice. De asemenea, pe lângă endoscopia digestivă workshop-ul încearcă să evidențieze aportul și necesitatea și a altor investigații precum tușeul rectal, sondajul nazogastric, examenul coprobacteriologic și coproparazitologic în stabilirea diagnosticului final al unui pacient cu manifestări gastroenterologice. Totodata, workshop-ul va îmbrăca forma unui caz clinic, pe parcursul căruia participanții vor primii informații esențiale pentru stabilirea unui diagnostic, urmând ca la sfârșitul acestuia să se discute diagnosticele diferențiale, diagnosticul final, precum și atitudinea terapeutică în cazul respectiv.
Atelierul se va desfășura în mod practic, fiind 100% hands-on, fiecare participant având ocazia să realizeze, într-o atmosferă relaxată, degajată, sub îndrumarea lectorului și a voluntarilor centrului fiecare dintre procedurile mai sus menționate.

Pret: 170 Lei

Perioada de inscriere: 15.02-22.03

Perioada de achitare a taxei: 23.03-27.03

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!