27.10.2017 - Workshop de Cardiologie Clinica

Workshop de Cardiologie Clinica

Coordonator proiect: Majed Achtar

Nr.Participanti: 12

Adresabilitate: Anii III-VI

Acest workshop se adreseaza studentilor de la facultatea de medicina, aflati in anii clinici, oferind o baza solida de cunostinte practice in domeniul cardiologiei pe care le pot folosi in timpul stagiilor la spital si pentru a intelege mai bine cazurile cu care se intalnesc in fiecare zi. Se vor aborda:
– Auscultatia cardiaca, folosind un simulator de inalta fidelitate care poate genera atat zgomote cardiace cat si sufluri.
– Electrocardiograma clinica – algoritmul de EKG, blocuri de ramura si blocuri av, infarctul miocardic acut, fibrilatia atriala, flutter, hipertrofii, notiuni generale despre aritmii.
La finalul fiecarei statii, studentii vor avea sansa sa exerseze, practic pe simulator, ce a fost demonstrat/predat sub indrumarea lectorului respectiv.

Perioada de inscriere: 15.09-22.10

Perioada de achitare a taxei: 23.10-24.10

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!