26.11.2017 - Workshop de Imagistica (CT+RMN)

Workshop de Imagistica (CT+RMN)

Coordonator proiect: Teodor Blidaru

Nr.Participanti: 20

Adresabilitate: Anii III-VI

Workshop-ul este dedicat celor pasionați de lumea imagisticii si are ca scop instruirea studentilor in vederea deprinderii notiunilor de baza in tomografie computerizata si rezonanta magnetica. Participantii vor avea sansa de a utiliza un simulator avansat de anatomie si imagistica medicala pentru a analiza sectiuni din diverse organe. De asemenea, se vor identifica patologii si se vor discuta situatiile in care fiecare tehnica imagistica este recomandata.
Atmosfera colegială, relaxantă și numărul mic de cursanți acceptați per ediție permite ca fiecare participant să aibă ocazia să aprofundeze notiunile si sa adreseze lectorului orice intrebare.

Perioada de inscriere: 15.09-19.11

Perioada de achitare a taxei: 20.11-22.11

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!