21.03.2020 - Endoscopie Digestivă și Ecografie Abdominală

Endoscopie Digestivă și Ecografie Abdominală

Coordonator proiect: Iulia Andrei

Nr.Participanti: 10

Adresabilitate: Anii III-VI

Acest workshop are ca scop instruirea studenților în vederea deprinderii noțiunilor de bază despre endoscopia digestivă superioară și inferioară precum și despre utilitatea acesteia în diagnosticul unor patologii gastroenterologice. De asemenea, pe lângă endoscopia digestivă, workshop-ul are ca scop instruirea studenților în vederea deprinderii noțiunilor de bază în ecografie. Se vor efectua ecografii pe un voluntar cu scopul de a ne obişnui cu manipularea sondei şi de a deprinde ferestrele standard. Ulterior se va folosi simulatorul de ecografie pentru a vizualiza cat mai multe patologii din cavitatea abdominală. Astfel, workshop-ul nostru își propune, prin utilizarea unui simulator avansat de ecografie abdominală, atingerea următoarelor aspecte: – prezentarea noțiunilor de bază în ceea ce privește ecografia abdominală – însușirea de către studenți a principalelor ferestre de vizualizare a viscerelor abdominale și a patologiilor asociate – prezentarea de cazuri clinice pentru integrarea eficientă a informațiilor învățate Atelierul se va desfășura în mod practic, fiind 100% hands-on, fiecare participant având ocazia să realizeze, într-o atmosferă relaxată, degajată, sub îndrumarea lectorului și a voluntarilor centrului fiecare dintre procedurile mai sus menționate.

Locatia: Centrul de Simulare Medicala LifeSIM, Strada Odobesti, nr.1, Sector 3, Bucuresti

Confirmarea participarii la workshop se realizeaza dupa finalizarea perioadei de inscriere.

Pentru informatii suplimentare puteti sa contactati coordonatorul workshopului.

Va asteptam,
Echipa LifeSIM

Pret: 210 RON

Perioada de inscriere: 06.03-13.03

Perioada de achitare a taxei: 16.03-18.03

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!