19.11.2017 - Realizarea, prelevarea si interpretarea investigatiilor bioumorale

Realizarea, prelevarea si interpretarea investigatiilor bioumorale

Coordonator proiect: Amanda Wolkowski

Nr.Participanti: 12

Adresabilitate: Anii IV-V

Workshopul isi propune revizuirea si completarea notiunilor teoretice si practice de recoltare a probelor biochimice si interpretarea rezultatelor de laborator, intr-o maniera practica. Participantii vor efectua manevrele de recoltare a sangelui venos, recoltare a sangelui arterial, cateterism venos periferic si punctie intraosoasa, fiecare participant avand ocazia de a-si insusi sau perfectiona tehnicile pas cu pas, dobandind, totodata, notiuni referitoare la indicatiile, contraindicatiile si utilitatea acestora. Ulterior efectuarii acestor manevre, fiecare student va interpreta, sub supravegherea si indrumarea cadrului didactic, buletine de analize biochimice, avand oportunitatea de a-si verifica atat cunostintele dobandite pana in prezent, cat si capacitatea de a analiza un caz clinic din perspectiva datelor de laborator.

Perioada de inscriere: 15.09-12.11

Perioada de achitare a taxei: 13.11-15.11

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!