17.02.2018 - Workshop de Auscultatie Cardiaca

Workshop de Auscultatie Cardiaca

Coordonator proiect: Maria Bucur

Nr.Participanti: 20

Adresabilitate: Anii III-VI

Workshopul este deidicat studentilor din anii III – VI si are ca scop reluarea si consolidarea cunostintelor de auscultatie cardiaca dobandite in cursul stagiilor.
Perfectionarea aptitudinilor de recunoastere a zgomotelor cardiace necesita auscultatia unui numar mare de pacienti cu un spectru larg de patologii cardiace. In practica acest lucru este limitat de pacient, de timp, de frecventa anumitor patologii si masura in care ne intalnim cu ele in cadrul stagiilor.
Avantajul simulatorului de auscultatie este ca poate reda orice patologie iar participantii se pot reintoarce oricand in timpul cursului aupra unui anumit zgomot sau suflu neinteles. In paralel se va prezenta baza anatomica a fiecarei patologii auscultate utilizand modulul 3D si modulul de ecografie Doppler al simulatorului de ecografie cardiaca. Se va realiza astfel o privire de ansamblu asupra fiecarui zgomot/suflu prezentat.

Perioada de inscriere: 15.01-11.02

Perioada de achitare a taxei: 12.02-14.02

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!