04.03.2018 - Workshop de cardiologie interventionala

Workshop de cardiologie interventionala

Coordonator proiect: Matei Cozma

Nr.Participanti: 10

Adresabilitate: Anii III-VI

Workshopul isi propune sa instruiasca fiecare participant in cunosterea laboratorului de angiografie, a instrumentelor, a mesei de lucru, urmand ca fiecare participant sa realizeze practic o angiografie urmata de tratamentul interventional al patologiei diagnosticate.

Workshopul se va realiza cu ajutorul unui simulator avansat pentru cateterism endovascular, bazat pe realitate virtuala, ce permite utilizarea dispozitivelor medicale reale si ofera posibilitatea de a naviga prin intregul sistem vascular, cu ajutorul reperelor anatomice realiste si complete, tehnologia haptica permitand participantului sa inteleaga rapid elemente legate de anatomie, diagnostic si tratament.

Perioada de inscriere: 13.02-25.02

Perioada de achitare a taxei: 26.02-28.02

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!

Inscriere