02.02.2020 - Workshop de Endoscopie digestiva si Ecografie abdominala

Workshop de Endoscopie digestiva si Ecografie abdominala

Coordonator proiect: Laura Slincu

Nr.Participanti: 12

Adresabilitate: Anii III-VI

Atelierul presupune instruirea studentilor la medicina generala in interpretarea si realizarea ecografiei abdominale generale si endoscopiei digestive.
Workshop-ul isi propune ca studentul participant sa fie capabil sa recunoasca structurile si organele abdominale normale, sa realizeze masuratori si parametri adecvati fiecarui segment examinat si sa determine aparitia unor formatiuni patologice. Se vor evalua organe precum ficat, colecist, rinichi, vezica, uter, prostata si alte structuri.

De asemenea, acest workshop mai are ca scop instruirea studenților în vederea deprinderii noțiunilor de bază de endoscopie digestivă superioară.
Atelierul se va desfășura în mod practic, fiind 100% hands-on. Atmosfera colegială, relaxantă și numărul mic de cursanți acceptați per ediție permite ca fiecare participant să aibă ocazia să efectueze o endoscopie superioară pe simulatorul de înaltă fidelitate EndoSim.

Pret: 200 RON

Perioada de inscriere: 14.01-24.01

Perioada de achitare a taxei: 27.01-29.01

Odata cu finalizarea perioadei de inscriere, persoanele selectate ca participanti la workshop-uri vor primi un e-mail cu informatiile referitoare la program (ora de desfasurare), modalitatea de achitare a taxei de inscriere si alte informatii necesare pentru participare.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.