Initiere in endoscopia digestiva - 17.02.2018

Initiere in endoscopia digestiva

Data: 17.02.2018
Pentru inscrieri completati formularul din partea de jos a paginii.

Lector: Dr. Mihai Ciocirlan, Sef de Lucrari U.M.F. Carol Davila, Sectia Clinica de Gastroenterologie si Hepatologie, Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Agrippa Ionescu

Loc de desfasurare: Centrul de Simulare Medicala LifeSIM, Str. Odobesti, Nr. 1, Sector 3, Bucuresti

Durata: 4 ore, 10:00 – 14:00

Pret: 460 de lei

Descriere: Endoscopia digestiva reprezinta o procedura minim invaziva, dar care are o curba de invatare indelungata. Este demonstrat prin studii ca programele bazate pe simularea procedurii cu ajutorul echipamentelor de realitate virtuala pot furniza un nivel de baza bun pentru debutul investigatiei la nivel de pacient. Centrul de Simulare LifeSIM va propune un atelier de lucru de initiere in endoscopia digestiva, având la dispozitie un simulator de ultima generatie. In final, fiecare participant va putea realiza integral o procedura exploratorie.

Tematica:
– Principii de manevrare a endoscopului – miscari: inaintare – retragere, rotire, anteflexie – retroflexie; miscari corecte si capcane; parte practica pentru fiecare cursant.
– Principii de manevrare a endoscopului – butoane si functii; parte practica pentru fiecare cursant.
– Endoscopia digestiva superioara – pasi si repere anatomice; parte practica pentru fiecare cursant.
– Endoscopia digestiva inferioara – pasi si repere anatomice; parte practica pentru fiecare cursant.

Va rugam sa aveti in vedere ca perioada de inscriere se incheie odata cu atingerea numarului maxim de participanti.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim pentru interes! Intrucat numarul maxim de participanti a fost atins, vom reveni cu informatii despre urmatoarea editie