Curs de initiere in ecografia abdominala - 26-27.05.2017

Scop: acest workshop de initiere în ecografia abdominala ofera participantilor posibilitatea de a invata, de a-si dezvolta si imbunatati abilitatile de manevrare si operare a sondei de ecografie abdominala in vederea efectuarii unui examen de ecografie abdominala cat mai corect, acurat si complet.

Obiective: la sfarsitul acestui curs participantii vor fi familiarizati cu terminologia si semiologia ultrasonografica si vor fi capabili sa efectueze o ecografie abdominala completa cu recunoasterea tuturor reperelor anatomice ecografice normale.

Locul de desfășurare: Centrul de simulare medicală “LifeSIM” Str. Odobești, Nr. 1, București, România

Durata cursului: doua zile, 4 ore vineri si 8 ore sâmbătă.

Dupa finalizarea perioadei de inscriere, participantii vor primi pe e-mail informatii referitoare la program si modalitatea de achitarea a taxei de inscriere.

Ne rezervam dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioara. In cazul in care survin modificari, veti fi anuntati din timp.

Va multumim!

 

 

 

 

 

 

Va multumim pentru interes! Intrucat numarul maxim de participanti a fost atins, vom reveni cu informatii despre urmatoarea editie ce se va desfasura in luna iunie.