Endoscopie digestivĂ Și Ecografie abdominală - WORKSHOP HANDS-ON

Data: 28.03.2021 (Duminică)

Detalii curs:

În cadrul workshop-ului se vor face ecografii pe un voluntar cu scopul de a ne obişnui cu manipularea sondei şi de a deprinde ferestrele standard. Ulterior se va folosi simulatorul de ecografie pentru a vizualiza cat mai multe patologii din cavitatea abdominală.

Astfel, workshop-ul nostru își propune, prin utilizarea unui simulator avansat de ecografie abdominală, atingerea următoarelor aspecte:

  • prezentarea noțiunilor de bază în ceea ce privește ecografia abdominală
  • însușirea de către studenți a principalelor ferestre de vizualizare a viscerelor abdominale și a patologiilor asociate
  • prezentarea de cazuri clinice pentru integrarea eficientă a informațiilor învățate

De asemenea, acest workshop mai are ca scop instruirea studenților în vederea deprinderii noțiunilor de bază de endoscopie digestivă superioară.
Atelierul se va desfășura în mod practic, fiind 100% hands-on. Atmosfera colegială, relaxantă și numărul mic de cursanți acceptați per ediție permite ca fiecare participant să aibă ocazia să efectueze o endoscopie superioară pe simulatorul de înaltă fidelitate EndoSim.

Adresabilitate: anii III-VI

Preț: 180 lei

Perioada de înscriere: 20.02. – 19.03.2021

Vă rugăm să aveți în vedere ca perioada de înscriere se încheie odată cu atingerea numărului maxim de participanți.
Ne rezervăm dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioară. în cazul în care survin modificări, veți fi anuntați din timp.
Vă mulțumim!

Pentru A VĂ ÎNSCRIE LA acest workshop, vă rugăm completați formularul de mai jos: