CURS PRACTIC DE INIȚIERE ÎN ECOGRAFIA ABDOMINALĂ

CURS PRACTIC PRIN SIMULARE MEDICALA

Perioada cursului: 21-22 mai 2021

TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Nr. maxim de participanți: 10 persoane*

Durata cursului:12 ore, 4 ore vineri, 8 ore sambata

Preț: 750 lei

Lector: Dr. Cristina Olariu – Medic primar Gastroeneterologie si Medicina interna, Competenta Ecografie Generala, Doctor in Medicina

Loc desfășurare: Centrul de Simulare Medicală “LifeSIM” Str. Odobesti, Nr. 1, București

Scop: acest workshop de initiere in ecografia abdominala ofera participantilor posibilitatea de a invata, de a-si dezvolta si imbunatati abilitatile de manevrare a sondei de ecografie abdominala in vederea efectuarii unui examinari ecografice cat mai corecte.

Obiective: la sfarsitul acestui curs participantii vor fi familiarizati cu terminologia si semiologia ultrasonografica si vor fi capabili sa efectueze o ecografie abdominala completa cu recunoasterea reperelor anatomice ecografice normale, dar si identificarea unor variatii, sau a unor modificari specifice unor patologii.

Ecografie abdominala

Vă rugăm să aveți în vedere ca perioada de înscriere se încheie odată cu atingerea numărului maxim de participanți. 
Ne rezervăm dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioară. în cazul în care survin modificări, veți fi anuntați din timp.
Vă mulțumim!

Pentru ÎNSCRIERE, vă rugăm completați formularul de mai jos, CONFIRMAREA ÎNREGISTRĂRII SE VA FACE PE MAIL, DUPĂ ACHITAREA TAXEI DE INSCRIERE: