AUSCULTAȚIE CARDIACĂ - WORKSHOP HANDS-ON

Data: 3.04.2021 (Sâmbătă)

Workshopul de Auscultație Cardiacă este adresat studenților la Medicină şi propune acestora informarea teoretică şi însuşirea abilităților practice, încât combină perspectiva externă a auscultației cardiace cu cea internă, prin utilizarea ecocardiografului în paralel.

Scopul acestui workshop este de a deprinde abilitățile practice şi teoretice necesare auscultării şi recunoaşterii celor mai frecvente patologii cardiace, dar şi a unor cazuri rare ce necesită instituirea unui tratament rapid. Pacientul nostru are aceeaşi greutate, acelaşi perete toracic, iar medicul examinator deține acelaşi stetoscop permițând fiecărui participant să înțeleagă şi să examineze patologia sub îndrumarea unui lector avizat.

Adresabilitate: Anii III-VI

Preț: 160 lei

Perioada de înscriere: 23.03. – 28.03.2021

Coordonator: George Sabin Popescu

Contact Coordonator: george.popescu6@stud.umfcd.ro

Confirmarea participării la workshop se realizează după finalizarea perioadei de înscriere. 

Vă rugăm să aveți în vedere că numărul de participanți este limitat. Selectarea participanților se realizează în funcție de an și motivație. 

Ne rezervăm dreptul de a schimba data cursului din considerente tehnice sau din motive de ordine interioară. în cazul în care survin modificări, veți fi anuntați din timp.
Vă mulțumim!

PENTRU A VĂ înscrie la ACEST WORKSHOP, VĂ RUGĂM să COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS: